avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mutare pe functie inferioara prin constrangere si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mutare pe functie inferioara prin constrangere si amenintare

am lucrat ca functionar public iar seful a facut presiuni de a fi mutat de pe functia de agent ii pe agent iii <prin constringere si amenintare am semnat un raport ca accept <
ce este de facut pentru recuperarea banilor pierduti>
va multumesc


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:14, 1 Decembrie 2016
Din pacate nu veti putea demonstra ca ati fost constrans, iar ceea ce e scris, ramane(acordul dvs. dat in scris se considera a fii de buna voie). Poate, daca aveti martori va puteti da seful in judecata. Vati da din nou examenul pentru categoria II si tot asa. Capul face, capul trage.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ocup functia de sef serviciu? nusepoate nusepoate Am functia de Contabil- Primaria comuna- Func.Public Consilier Debutant cu studii S ( Trecerea de la contractual studii M pe functie publica S in august 2010 ... (vezi toată discuția)
Functionar public mi se refuza revenirea pe post dupa mutarea 6 luni andrei-u andrei-u Buna ziua domnule avocat. Si as dori sa multumesc anticipat tuturor celor care mi-ar da un sfat competent. Sunt functionar public la o primarie, intrat prin ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate poetul poetul va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru a participa la un concurs pentru functie publica de referent cls III superior este normal ca doua conditii sa fie ... (vezi toată discuția)