Am si eu o problema...cu care ma confrunt de vreo 1 an ...am intrebat in stanga si in dreapta la avocati,polițiștii,sefi de post etc...am facut petiție la politie si nimeni nu ma ajuta macar cu un sfat. Ideea e in felul următor...am vb cu cineva la telefon sa vand o mașină un cielo mai exact...am tot discutat vreo 2 3 săptămâni cu o persoana din craiova sa e întâlnim sa cadem de acord asupra prețului sa...de cate ori putea el nu puteam eu si tot asa ...pana intr o duminică cand ma sunat ca e in slatina pe la la ora 10 dim...in momentul acela eu aram la serviciu si am vb cu tatăl meu sa ii arate masina si am vb sa imi de 16 mil lei vechi...a văzut-o sa hotarata ca o ia...dar fiind duminica nu am putut sa facem actele de vânzare cumpărare si mi a promis ca le facem luni in ziua următoare....din momentul ala nu a mai răspuns la telefon si eu nu stiu nici azi nici macar cum il cheama...de atunci am primit 2 amenzi de rovigneta pe care le-am platit....si sunt disperat nu stiu ce sa fac...ajutați ma va rog
Parcurgeti urmatoarea procedura
Adresati-va personal la serviciul politie rutiera local-compartimentul evidenta auto,detaliati succesiunea de evenimente,subliniati ca ati fost de buna credinta -mai exact tatal dv ,a fost de buna credinta si a dat masina impreuna cu documentele acesteia
Evidenta auto din registrul unic de evidenta,va verifica numarul de inmatriculare si poate dispune oprirea in trafic a masinii respective
Puteti formula plangere la politie initial comunicand doar datele de identificare respectiv numarul de telefon si semnalmentele persoanei
Am incercat si asta...si dupa 3 saptamani o luna maxim am primit scrisoare acasa de la politie ca nu sa putut indentifica.atat...eu ma gandeam ca imi pot câștiga in instanta dreptul de a o radiia...
Instanta nu va dispune radierea unui vehicul in circulatie on lipsa unui document de transmitere a proprietarii. Msi degraba solicitati politiei sa va comunice modalitatea de rezolvare si radiere din circulatie. Bu o puteti declara nici furata deoarece ati primit un pret. Sesizati RAR sa blocheze masina ITP si sa verifice staria itp inde a fost efectuata inspectia.