avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere in despăgubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere in despăgubire

Acțiune în temeiul Leg.10/2001. Admisă la fond. Se atacă fondul cu recurs și se trimite pentru rejudecarea fondului.La primul fond nu se solicită despăgubiri pentru lipsa de folosință.
În stadiul procesual de rejudecare a fondului, este admisibilă cererea de despăgubiri pentru lipsa de folosință ? Dacă DA, care este temeiul juridic ?
Vă mulțumesc
Gh Antonescu
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 20:09, 5 Decembrie 2016
Daca sunteti la primul termen de judecata, puteti sa incercati sa intemeiati o astfel de cerere pe art. 204 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel si recurs la legea 10/2001 bukinst bukinst Un proces pornit in anul 2003 la Legea 10/2001 pentru despagubiri case demolate cu Ministerul Finantelor a fost castigat de petenti pe fond in anul 2004. ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive Artigas Artigas Va salut, Intr-un dosar care s-a judecat pe fond,instanta a admis exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a uneia dintre parti care avea in dosar ... (vezi toată discuția)
Precizarea actiunii dupa casare cu trimitere spre rejudecare, pe motiv ca prima instanta nu a intrat in judecarea pe fond a cauzei CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP CABINET DE AVOCAT Valentin PRECUP Va rog sa-mi spuneti daca aveti practica judiciara cara sa sustina admisibilitatea unei cereri de precizare (modificare) a actiunii principale in urmatorul ... (vezi toată discuția)