avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul cu rol in fapt si de presedinte nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul cu rol in fapt si de presedinte nu repara amortizorul usii blocului

Administratorul cu rol in fapt si de presedinte (fiind singurul cu salariu din comitet) nu repara amortizorul usii blocului de 8 luni de la prima sesizare pe 17 martie la incasarea intretinerii.

Locatarii trantesc usa inclusiv noaptea.

Administratorul a primit in aceste 8 luni numeroase mesaje pentru a nu uita sesizarea.
Peretii apartamentului de la etajul 1 trosnesc uneori la o fractiune de secunda dupa trantirea usii iar podeaua si ferestrele a 2 doua camere din 3 au o miscare/vibratie foarte mica insa sesizabila la majoritatea trantirilor.

La cealalta scara a acestui bloc exista un amortizor care face trantirea inexistenta.

Ce il poate determina pe administrator sa repare mai ales ca a spus de mai multe ori ca va repara ?

Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:06, 9 Decembrie 2016
Doar apartamentul meu se afla in contact direct cu acea zona.
Administratorul imi spune ca sunt locatarii citez nesimtiti insa si dansul si fiul trantesc la fel.
Astfel ca nu am cu cine sa cosemnez un referat iar la proprietatea comuna se poate interveni doar cu acordul conducerii asociatiei care a refuzat asta pana acum.
Daca acceptau situatia era rezolvata.
Stimate domn,
Notificarea / referatul il întocmeşti dumneata, iar de semnat poate mai determini şi alţi proprietari deranjaţi să te susţină în acest demers.
Pe de altă parte, se apropie termenul de ţinere a AG anuale. Discutaţi cu mai mulţi proprietari schimbarea din funcţie a actualului administrator, cu un altul mai receptiv la problemele oamenilor.
Un alt lucru demn de semnalat: aduceti pe cineva (un meserias) care ştie să regleze un amortizor, mai lipiţi şi o bandă de purfix - aşa cum s-a mai făcut vorbire aici pe forum. Vedeţi că acum mai sunt în comerţ nişte discuri dintr-un material elastic care se pot lipi pe porţiune de contact între cele două uşi, care vor amortiza suplimentar posibilitatea de izbire a uşilor, deci eliminarea zgomotelor.
Succes!
Este legal ca un proprietar sa intervina asupra proprietatii comune fara acordul conducerii asociatiei de proprietari ?
Daca "intervine" in bine, e in regula. Daca strica, nu e in regula.
Nu cred ca vreo lege interzice unui proprietar sa stearga geamurile pe casa scarii, sa repare o usa stricata... Sigur ca este nelegal, de exemplu, sa se demoleze un perete comun.
Insa atunci este ilegal faptul ca administratorul mi-a refuzat dreptul de a repara sau inlocui acel dispozitiv ?

Alte discuții în legătură

Schimbare usa intrare bloc rrocambole rrocambole Presedintele unei asociatii de proprietari a hotarat schimbarea usii de la intrarea unei scari de bloc cu una termopan, fara sa-i intreba pe toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi au locatarii care locuiesc intr-un bloc cu sediu de asociatii? locatar86 locatar86 Locuiesc intr-un bloc unde la parter, intr-un apartament exista un sediu de asociatii de locatari (in jur de 15 asociatii) in care, in cursul saptamanii intra ... (vezi toată discuția)
Probleme administrație de bloc Ama0606 Ama0606 Buna seara. Va rog sa ma ajutați in legătura cu o problema ce tine de administrația blocului. La subsolul blocului in care locuiesc, avem o defecțiune la ... (vezi toată discuția)