avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea judecarii cauzei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea judecarii cauzei

Buna ziua. As dori sa solicit instantei suspendarea judecarii cauzei (litigiu cu Anaf, contestatie la executare, accesorii, faza fond) pana la solutionarea dosarului principal (litigiu cu Anaf, contestatie la executare, faza apel). La primul termen de judecare nu m-am putut prezenta si de pe www.just.ro am vazut ca instanta a solicitat precizari. Inca nu stiu care sunt precizarile pentru ca nu am vazut inchierea de sedinta (s-a judecat acum cateva zile). Pot depune cererea de suspendare inainte de a depune precizarile? Sau ar trebui sa vad precizarile, sa raspund si apoi sa depun cererea de suspendare a judecarii cauzei? Va multumesc mult pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Geocri7 , utilizator 20:05, 8 Decembrie 2016
Buna seara,
Am vazut incheierea de sedinta la Judecatorie unde scrie ca este necesara urmatoarea precizare: daca am atacat sau nu in contencios-administrativ Decizia ANAF privind solutionarea contestatiei formulate de mine.
Eu nu am atacat pana acum aceasta decizie ANAF si in contencios administrativ pentru ca am sperat ca se finalizeaza dosarul principal pana la implinirea termenului de 6 luni de la data comunicarii. Acest termen expira la inceputul lunii martie 2017, deci sunt inca in termen pentru a depune.
Tinand cont de precizarea solicitata de Judecator, imi recomandati sa atac intre timp Decizia ANAF privind soluționarea contestației formulate si in contencios-administrativ si sa raspund pozitiv acestei precizari? Sau sa spun ca nu am facut-o, ca sunt inca in termen si urmeaza sa o depun?
Va multumesc pentru indrumare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatia in anulare DanyD DanyD Pentru judecarea unei contestatii in anulare, este necesar intreg dosarul penal in care s-a pronuntat o HJ definitiva sau este suficient doar dosarul din ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu anaf pentru accesorii cass stanisro stanisro Buna ziua, Am primit de la ANAF, Somatie si Titlu Executoriu pentru accesorii la CASS. Acestea le- am contestat la ANAF la momentul inștiințarii-2014 dar ... (vezi toată discuția)
Cerere stramutare proces civil mary6 mary6 Buna. Va rog frumos,doresc sa stiu si eu daca; la o cerere de stramutare proces civil,pe motiv de banuiala legitima: 1. procesul judecandu-se la tribunal ... (vezi toată discuția)