avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proiect ordin ministrul muncii referitor la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proiect ordin ministrul muncii referitor la transmitere registru public

Buna ziua!
Aveti idee daca acest ordin va fi comun cu un ordin al ministrului de finante , eu asa inteleg, fiind propus formularul F500.Se va putea transmite si online din cate am inteles din proiect?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 4 Decembrie 2016
Nu va fi Ordin comun cu alt minister ... HG 877/2016 prevede clar ca: prin ordin al ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice se stabileşte procedura de transmitere a datelor în registrul public. în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a acestuia în Monitorul Oficial al României, Partea I, instituţiile/autorităţile publice transmit datele cu privire la toate categoriile de personal plătit din fonduri publice, cu excepţia instituţiilor/autorităţilor prevăzute la art. II;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare revisal buiavasi buiavasi Buna ziua!Am citit pe site-ul dv un articol referitor la modificarea HG 500/2011.In ce vor consta modificarile aduse in completarea registrului, se pomeneste ... (vezi toată discuția)
Formular m 500 buiavasi buiavasi Buna dimineata Societatile comerciale cu capital majoritar de stat sunt obligate sa completeze acest formular. Multumesc (vezi toată discuția)
Revisal vs m500 ioanaboboc ioanaboboc Lucrez intr-o institutie publica, si am inteles ca noi angajati (contractuali) se vor trece in m500. Sau mai bine zis, incepand cu luna septembrie, vom avea un ... (vezi toată discuția)