avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire masina

Am mostenit o masina veche de 23 de ani de la tatal meu pe 5 decembrie 2016, cu care nu se poate circula . Ma intereseaza ce acte imi trebuie pentru a o da la dezmembrari , nu ma intereseaza programul Rabla de la Remat. Mentionez ca pe cartea de identitate a masinii si pe certificatul de inmatriculare apare tatal meu.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:33, 7 Decembrie 2016
Dupa ce intrati in posesia certificatului de mostenitor in care va apare masina va prezentati la un centru de dezmembrari autorizat cu talonul, cartea de identitate in original, copie a certificatului de mostenitor, copie carte de identitate mostenitor. Cu certificatul de distrugere va prezentati apoi la fisc pentru radierea fiscala si la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)
Radiere Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Am avut o dacie veche din 1998 anul fabricației, am dus-o la un centru de fier vechi tăiată în bucăți acolo mi sa eliberat o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)