avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neplata taxa de timbru judiciar, consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neplata taxa de timbru judiciar, consecinte

Buna ziua,
Sunt reclamanta intr-o cauza de evacuare pe procedura speciala.
Paratul a depus intampinare si cerere reconventionala la dosar, fara sa plateasca taxa de timbru.
Instanta a amanat procesul pana plateste taxa de timbru.
Intrebare: Ce se intampla daca nu plateste pana la termen taxa de timbru solicitata de instanta, se va amana iar procesul, tinand cont ca este vorba de procedura speciala ?
Cel mai recent răspuns: MMgg , utilizator 11:26, 8 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnã soluția ”dezînvestire” în acest caz? maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori sa stiu ce inseamna urmatoarele ,,concluzii\\" intr-un proces care nu a fost inca judecat,proces pentru partaj. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pentru o cerere reconventionala teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti -tot caut in codul civil si legea 146/1997 si nu sunt lamurita.: 1.O cerere reconventionala se taxeaza-se percepe taxa ... (vezi toată discuția)
Evacuare cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)