avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenia romana si spaniola
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenia romana si spaniola

Sunt cetățean român, acum mi-au ieșit actele pozitive pentru cetățenia spaniola ,întrebarea mea este pot păstra cetățenia română? Se poate dublă cetățenie ?? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:40, 10 Decembrie 2016
Spania nu permite dubla cetățenie.
Va mulțumesc ...
De fapt e mai complicat, Spania nu permite pastrarea cetateniei romane la naturalizare. Daca nu dovediti ca ati renuntat la cetatenia romana pierdeti cetatenia spaniola sau nu o mai primiti. Dubla cetatenie romano-spaniola prin nastere este permisa, iar cetateniile anumitor state ibero-americane nu sunt supuse renuntarii la cetatenia lor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie: romana și spaniola Yoooo23 Yoooo23 În situația în care mama-româncă, tatal- bulgar, iar copilul este născut în Spania și are cetatenie romana, după prezentarea actelor pentru ... (vezi toată discuția)
Cetatenie PetraIulia PetraIulia Fiul meu s-a nascut in Spania, avand mama romanca si tata argentinian, necasatoriti. Vrem sa solicitam pentru el cetatenia spaniola, dar intre timp are nevoie ... (vezi toată discuția)
Cetatenie dubla (romana si spaniola) anisoarab anisoarab Femeie,cetatean roman,casatorita in spania cu sot spaniol,cetatean spaniol Daca solocita cetatenie spaniola,trebuie sa renunte la cetatenia romana? Multumesc! (vezi toată discuția)