avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu timp partial

buna ziua, in cazul in care sunt angajata cu timp normal de lucru(8h/zi) si doresc sa lucrez si suplimentar dar la un alt angajator, as dori sa stiu care este minimul si maximul de ore/zi pe care le-as putea presta .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:21, 2 Septembrie 2009
Tot ceea ce este reglementat in codul muncii, referitor la timpul de munca, repaus etc, se refera la un singur contract de munca.
Legal vorbind, intrucat legea nu distinge in acest sens, dvs puteti incheia si 3 contracte de munca cu 8 ore/zi.
Socotind omeneste, nu stiu daca cineva ar rezista unui asemenea ritm.
Prin urmare, sunteti singura persoana care poate aprecia cat timp poate munci intr-o zi, la angajatori diferiti.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2009
ContSters70514, utilizator
Nu exista in lege prevazut un minim si maxim in privinta CIM cu timp partial, minimum fiind lasat la libera alegere, iar maximum fiind mai putin de 8 ore/zi pentru a nu fi confundat cu norma intreaga de 8 h/zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii - durata timpului de munca ataela ataela Buna ziua,in codul muncii la; - [b]art.111[/b] se specifica: Durata maxima legala a timpului de munca nu poate depasi 48 de ore pe saptamana, inclusiv orele ... (vezi toată discuția)
Cate ore de munca pot lucra intr-o luna? gbrlen gbrlen Conform codului muncii nu poti depasi 48de ore de munca pe samtamana. Eu sunt angajata ca profesor, am norma didactica de 20 de ore(efectiv la clasa), dar pe ... (vezi toată discuția)
Al doilea cim madelaine28 madelaine28 o persoana are un cim pe perioada nedeterminata, cu 8h pe zi. stiu ca se poate incheia un alt cim, cu un alt angajator, simultan, respectand art. 35 codul ... (vezi toată discuția)