avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita anaf din cont alocatii copil
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita anaf din cont alocatii copil

Buna ziua.
Am o datorie la ANAF ca persoana fizica. Organul fiscal a pus poprire pe conturi bancare. Banca a platit o parte din poprire din banii proveniti din alocatii pt copii.
Sunt obligati sa imi restituite acesti bani anaf desi eu nu am acoperit datoria si in evidentele anaf figurez cu datorii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:21, 14 Decembrie 2016
Potrivit art.729(7)NCPC "Alocatiile de stat si indemnizatiile ptr.copii ,..........nu pot fi urmarite pentru niciun fel de datorii." ca atare, ANAF ar trebui sa va restituie sumele respective, fiind poprite nelegal.
Ca să evitați astfel de neplăceri și în viitor, mergeți și faceți cerere să vă trimită alocația copiilor prin poștă.
Mergeți la bancă și puneți-le în vedere să nu mai vireze banii care reprezintă alocațiile copiilor, ci prin casierie să va elibereze sumele respective.
Și BANCA este foarte, foarte..., vinovată, și drept consecință, trebuie să vă piardă de client.
Prin Poșta Română veți avea garanție și siguranță 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire alocatie ContSters126873 ContSters126873 buna ziua .am doua conturi bancare ,unul in care imi intra salariul la o banca si al doilea la alta banca in care intra alocatia copilului. am o intarziere la ... (vezi toată discuția)
Probleme banca - alocatie. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am o intrebare simpla: - am ramas restant la credit si au luat banii din alocatia copilului. Este normal? Precizez ca nu este poprire pur si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont AdelinaAde AdelinaAde Buna seara , am o intrebare , am primit o instiintare pt poprire pe conturi a unui debit , intrebarea ar fii urmatoarea : daca pe contul respectiv imi intra ... (vezi toată discuția)