avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Copii legalizate si cazier pentru administratii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Copii legalizate si cazier pentru administratii publice LOCALE

Buna ziua,
trebuie sa depun un dosar la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului - Galati si mi se cer multe documente logalizate (certificat casatorie, certificat nastere, contract casa), cazier cat si 2 declaratii legalizate.
Aducandu-le la cunostinta OUG 41/2016 mi s-a raspund ca aceasta ordodanta se aplica "doar administratiei publice centrale", ei fiind administratie LOCALA nu intra sub incidenta acestei OUG.
Va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:38, 17 Decembrie 2016
Intr-adevar, dintr-o scapare (sau nu) a Guvernului, OUG 41/2016 se refera doar la institutiile publice si organele de specialitate ale administratiei publice centrale. Acum, banuiesc ca fiecare minister in parte avea posibilitatea sa adopte un Ordin pentru institutiile din subordine, prin care sa elimine birocratia aferenta, pentru ca, serviciile publice la care face referire Ordonanta nu le ofera Ministerele ci tocmai serviciile publice subordonate, la nivelul judetelor si localitatilor din tara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii legalizate solicitate inca de directia fiscala din localitate dorincornea dorincornea Am fost imputernicit de o cunostinta printr-o procura autentificata sa ma ocup de scoaterea certificatului de atestare fiscala de la Directia Fiscala din ... (vezi toată discuția)
Incadrare 2011 dumi32 dumi32 Dca suntem o institutie publica subordonata consiliului local Bucuresti al unei primarii de sector, fiind contractuali ,in ce categorie intram conform legii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! legea lege nr. 267 din 9 noiembrie 2021 (https://legislatie.just.ro/public/detaliidocumentafis/248343), ... Mihaimoldovan Mihaimoldovan Buna ziua ! Legea LEGE nr. 267 din 9 noiembrie 2021 (https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/248343), referitoare la cererea de acte oficiale ... (vezi toată discuția)