avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare conform studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare conform studiilor

Sunt asistent de igiena si sanatate publică în urma absolvirii unei scoli postliceale de specialitate , am 16 ani vechime in muncă in aceiaşi unitate, iar în 2009 am terminat facultatea cu specializare-psihologie. În prezent funcţionez în cadrul Compartimentului de igienă şcolară al unei Direcţiei de Sănătatea Publică la nivel de judet. ca referent III principal grd. superior. Menţionez ca functionez cu această titulatură de functionar public specific din 2003.Până în 2003 am fost numiţi asistenti de igienă si medici apoi am devenit referenţi (asistenţii) şi consilieri(medicii).
Aş dorii să ştiu dacă pot promova în urma absolvirii facultaţii având în vedere că în urma cu câţiva ani la compartimentul unde funcţionez erau 3 posturi de psihologi si in organigrama instituţiei noastre posturile sunt pe studii(ex. 3 posturi studii medii, 4 posturi studii superioare).
În ce condiţii se poate promova o treaptă superioara de salarizare având în vedere studiile superioare ?
Cel mai recent răspuns: magda2007 , utilizator 15:37, 3 Septembrie 2009
Promovarea intr-o treapta superioara de salarizare se face numai prin vechimea in functie si decizia conducatorului institutiei.
Promovarea pe o alta functie se face in urma unui concurs organizat cu acest scop, si numai daca sunt posturi libere, ori postul deja existent se transforma intr-unul specific.
~ Conținut șters la cerere ~
Vă mulţulesc pentru răspuns.
Dar mai am o precizare, o colegă din acelaşi conpartiment unde sunt si eu cu acelasi traseu al studiilor dar cu diferenţa ca ea a absolvit Facultatea de moase neavând specializare pe igiena scolara ci asistent de med. generală a fost trecută din referent III princ. gr. sup. direct in consilier trasformând postul, considerâdu-se cu studii superioare de lunga durată ea a dat un fel de evaluare din legea func. publici si din activitatea desfasurata in compartiment - igiena scolara.În situaţia mea mi s-a spus că nu se poate. Nu stiu ce să cred. :((:OX-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa marianna_is marianna_is Buna seara! Pentru un functionar public, referent III asistent tr 1, in urma absolvirii studiilor superioare de lunga durata, care va fi clasa superioara, ... (vezi toată discuția)
Avansare de la studii medii la superioare ramonailea ramonailea In prezent sunt functionar public incadrata pe functia de executie referent asistent treapta 2. Vreau sa stiu unde si cum se poate avansa pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Avansare in clasa absolventi de studii superioare. seneca399 seneca399 O persoana se angajeaza la o primarie de comuna in decembrie 2006 pe functia de referent clasa III ;grad superior, treapta III de salarizare ( 613 lei si un ... (vezi toată discuția)