avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adeverință de celibat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adeverință de celibat

Adeverința de celibat necesita acea apostila de la Haga?? As vrea sa ma căsătoresc în Germania.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:00, 30 Decembrie 2016
"Adeverinta de celibat este eliberata de Starea Civila, acolo unde a fost inregistrata nasterea. In unele tari se cere si certificatul de casatorie cu mentiunea “Anulat”(Germania, Marea Britanie) pentru persoanele care au fost casatorite si vor sa se recasatoreasca in aceste tari(bineinteles este nevoie si de sentinta de divort).

Pentru recunoasterea documentelor de mai sus in strainatate, acestea trebuiesc traduse de catre un traducator autorizat in limba tarii de destinatie, iar traducerea legalizata in prealabil de catre un notar public se supralegalizeaza de catre Tribunal."
[ link extern ] /
~ Conținut șters la cerere ~
Ca sa nu aveti surprize, n-ar fi rau sa intrebati la primaria germana daca accepta traduceri facute in Romania.
Nu se admit traducerile facute in Romania(cu toate ca ar trebui), deci e mai bine sa aveti actul apostilat si sa-l traduceti si legalizati in Germania.
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2016
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila ,traducere legalizzare si supralegalizare grodziu80 grodziu80 Buna.as dori sa va intreb daca ma puteti lamuri cam ce am de facut pt k nu inteleg.vreau sa ma casatoresc in Polonia, cu un polonez.am mai fost casatorita in ... (vezi toată discuția)
Apostila letitzia letitzia Un copil nascut in Germania acum 14 ani nu are certificat de nastere (declarat pierdut)obtine de la primaria orasului Jever un extras dupa registrul civil ... (vezi toată discuția)
Cum obtin recunoasterea sentintei de divort in germania? cuza voda cuza voda pentru casatoria in germania mi se cere un certificat de recunoastere internationala a sentintei de divort, o viza numita bruxelles II, de care nu stie nimeni ... (vezi toată discuția)