avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Arenda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Arenda

Sunt proprietarul unui teren, pe care il lucreaza un vecin printr-o intelegere verbala intre noi , care decurge bine de 7 ani.Exista riscul ca eu s-a pierd acest teren vreodata ? Nu avem nici-un act semnat , dar este cert ca el isi ridica acel ajutor in fiecare an. Cum face asta / Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 10:10, 8 Ianuarie 2017
Acel vecin cu sigurata are documente pescpre care dumneavoastra nu stiti.
Pentru a ridica an de an subventiile trebuie sa depuna urmatoarele documente prin care dovedeste ca utilizeaza terenul:

-Adeverinţa conform înscrisurilor din registrul agricol, aferente anului curent de cerere;
-Copie conform cu originalul a contractului de închiriere/concesiune a suprafeţei agricole, încheiat între fermier şi unităţile administrativ-teritoriale, după caz;
-Copie conform cu originalul a contractului de concesiune/arendă a suprafeţei agricole, încheiat între fermier si Agenţia Domeniilor Statului, denumită în continuare ADS, după caz.
Se pune intrebarea: ce document are pentru terenul a cariu proprietar sunteti?
E nelegal ceea ce faceti si ce face vecinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)
Respingerea contractului de concesionare teren isaura isaura Buna ziua, Doresc sa concesionez de la vecinul meu un teren ( pasune) pentru pasunat. Am fost la primaria Turda unde am vrut sa inregistrez contractul de ... (vezi toată discuția)
Schimburi de teren intre fermieri, fara acordul proprietarului de teren telecomanda telecomanda Buna ziua, Doresc daca se poate un raspuns. Speta este urmatoarea: Un teren agricol de 2 ha, nu este arendat. Un fermier societate comerciala,, DDD,, fara ... (vezi toată discuția)