avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim

Buna ziua, daca in acest moment un functionar public din Administratia Publica Locala are salariul minim pe economie, de la 01 februarie ce salariu va avea, tinand cont de faptul ca salariul minim va creste cu 16% iar salariile din Administratia Publica se maresc cu 20%?
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2017
lexx1769@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sophia2010 , utilizator 20:46, 8 Ianuarie 2017
Multumesc frumos pt raspunsuri ...
Tare asi mai vrea si părerea altora in acest caz, mai ales ca se menționează faptul ca: ,,Personalul plătit din fonduri publice din instituțiile și autoritățile publice ale administrației publice locale beneficiază de majorarea cu 20% față de nivelul acordat pentru luna ianuarie 2017 a cuantumului brut al salariilor de bază/indemnizațiilor, precum și a cuantumului sporurilor, indemnizațiilor și al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte din salariul brut".
Cum ar venii cei cu salariul minim vor primii doar cei 20%, in care sunt deja inclusi cei 16% de la salariul minim garantat. Tot cei cu salarii mici pana la urma vor simtii o marire de 4%, din moment ce salariul minim e garantat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere salariu administratia publica caminick caminick Am inteles ca vor creste salariile in administratia publica locala. Daca eu am 1294 salariu de baza, cresterea de 20% se aplica la acest salariu sau la 1450 ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Salarii - mărire 2017 Adi20000 Adi20000 Bună, Un angajat cu studii medii, corist al unei filarmonici care aparține de primărie (consiliu local) are în prezent salariul minim pe economie. ... (vezi toată discuția)