avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... salariul minim pe economie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

salariul minim pe economie

Buna ziua.
La CIM cu timp partial, 12 ore/ luna =100lei NET in prezent, se impune act aditional ptr. marirea tarifului orar de 8, 74 lei ptr. cele 12 ore, incepand cu 01 februarie?
Trebuie inregistrat la ITM inainte de 01 feb. sau si in urmatoarele 20 de zile.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:06, 6 Februarie 2017
Adam Grecu a scris:

....
Stiam ca in Codul muncii, art. 17, termenul este de 20 zile lucratoare, dar in conditiile cand nu exista Revisalul si mergeam cu actele aditionale in manuţa la ITM.
In fine, asta este.


Atunci erau 5 zile de la data emiterii deciziei sau de la data incheierii actului aditional... era Legea 130/1999.
Termenul de 19 zile lucratoare pentru transmitere revisal este valabil si pentru situatia in care se face decizie colectiva dfe modificare salariu minim?
Salariul minim se refera la salariul brut.
Dv. ne spuneti de salariul net.
Cat are in contract salariul brut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati privind salariile din 2012 ? eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. As dori si eu niste raspunsuri. Firma la care lucrez are un nr de salariati angajati cu salariul minim (fara sporuri), deci nu a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Act aditional in perioada co BOSKY BOSKY Cum se poate face o modificare salariu si durata muncii cu 01 daca salariatul este in concediu de odihna pana pe 04 ? (vezi toată discuția)
Modificare salariu la 750 lei pentru cim suspendat trandafir2 trandafir2 Buna ziua, De la 1 feb 2013 se modifica salariul minim la 750 lei. Cum se procedeaza in situatia in care contractul de munca este suspendat (pana la ... (vezi toată discuția)