avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... "Protestul" magistratilor
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"Protestul" magistratilor

In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem "protest". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar apuca medicii, controlorii de trafic aerian, producatorii de paine, lapte , carne si altii sa faca "proteste", atunci ne-am duce ... nu spun unde.
Astia se cred buricul pamantului? Nu mai suport!!!!Toate cauzele se amana de o sa ajungem sa pledam de anul nou si de revelion...
Cel mai recent răspuns: Eugenia Angelica Fortuna , Consultant resurse umane 09:51, 26 Septembrie 2009
legalmgm a scris:

In atentia moderatorilor si a administratorului,
Cred ca discutia din acest topic A DEPASIT CADRUL SI SPECIFICUL site-ului Avocatnet.
Stimati colegi, ar trebui sa respectati regulamentul.

Cu tot respectul pentru opinia dvs. si cu toata atentia pentru ceea ce a scris domnul Alin Popescu, eu nu cred ca adriantot, prin mesajele sale, a incalcat regulamentul.
Atentionarea dvs. este offtopic si trebuia s-o faceti folosind mesajele private.

Citind mesajele pe care le-ati dat din ceea ce a scris adriantot am inteles care este opinia dvs. in privinta actualului Presedinte al Romaniei.
Opinia dvs. in privinta protestului magistratilor care este?

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Corect Gabriela Pintea, in fapt, subiectul este legalitatea sau ilegalitatea "protestului" magistratilor. Este neconstitutional!
tudorioan a scris:

Corect Gabriela Pintea, in fapt, subiectul este legalitatea sau ilegalitatea "protestului" magistratilor. Este neconstitutional!


Neconstitutional?:O
Scrie in constitutie ca magistratii n-au dreptul sa faca proteste? Contravine Constitutiei?
Daca ar fi sa ne luam dupa Constituie ar fi chiar pe dos... "salariatii au dreptul al greva"
Conform legii 303/2004 magistratii primesc salariu!!
Rezulta ca magistratii, fiind salariati au dreptul la greva!
O actiune care contravine legii este neconstitutionala sau doar nelegala?
Subiectul este postat aici la forumul "Discutii politice".
Ceea ce am spus eu si altii se refera la politica . Politica este facuta de oamenii politici in frunte cu presedintele . Nu avem cum sa ne referim la politica romaneasca fara a observa actiunile politice ale presedintelui mai ales in acest caz in care s-a implicat contribuind la declansarea conflictului .
Daca unii din forumisti nu suporta, nu-i vina celor care rezista la aceste dialoguri.
In intelesul interpretarii @ JH legea nu este constitutionala ? Intrucat acest lucru nu este stabilit ,precum Nemo consetur ignorare legem , protestul/greva , cum vreti sa numiti , este nelegala , si in consecinta neconstitutionala .

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Constitutia romaniei, republicata tudorioan tudorioan \"Protestul\" magistratilor din Romania este constitutional sau neconstitutional? Apreciez ca, de fapt, este o greva mascata ceea ce creeaza un precedent ... (vezi toată discuția)
Pro si contra protestului magistratilor Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest ... (vezi toată discuția)