buna ziua , am si eu o intrebare , am niste bani intr-un cont , la o banca, eu sunt trecuta ca titular , iar o alta persoana x trecuta ca imputernicit a 2, intrebarea mea este daca aceasta persoana poate sa scoata bani din cont fara acordul meu?
dar apartamentul daca este pus pe numele meu , fara nici o clauza , are vreun drept sa ma dea in judecata pt el? avand in vedere ca persoana x mi-a dat banii pt apartament insa nu e trecuta in contract , nicaieri, ?
Respectiva persoana v-a dat pur si simplu banii fara nici un document, sau vi i-a pus in cont?
.. nu inetleg, pentru ce sa va dea in judecata.. apartamentul e al dvs, oricine v-a data banii.
dar :">daca ati incheiat cu acea persoan un contract de imprumut pentru acei bani si nu ati rambursat banii, atunci poate sa obtina in instnata hot.jud, prin care sunteti obligat la a rambursa acei bani.
hot.jud. poate fi pusa in executare si daca nu aveti alte posibilitati, in ultima instanta vi se poate scoate spre vanzare apartamentul detinut in propritetate.