avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... problema!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

problema!!

buna ziua , am si eu o intrebare , am niste bani intr-un cont , la o banca, eu sunt trecuta ca titular , iar o alta persoana x trecuta ca imputernicit a 2, intrebarea mea este daca aceasta persoana poate sa scoata bani din cont fara acordul meu?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:12, 6 Septembrie 2009
nu stiu care este situatia reala a dvs, dar din ce spuneti imi imgineaz ca aveti totusi o datorie la acea persoana, datorie pe care ori nu o mai recunoasteti, ori nici macar nu va mai intereseaza.. caz in care inteleg si amenintarile ...

IOricum, pentru ca nu sunt aici sa judec pe altii, va spun ca daca nu are dovezi sau martori pentru banii pe care vi i-a data (desi pt un apartament sunt cam multi bani), este putin mai greu sa apelezi la instanta, desi nu intotdeauna imposibil...
ginutzajoco a scris:

banii pt apartament mi i-a dat in mana direct , fara chitante , fara nimic,

Raspunsul in drept ar trebui sa il dea un avocat de pe acest site.
Parerea mea este ca peroana care detine acest apartament ar trebui sa faca dovada sursei de provenienta a banilor in caz de proces.
nu am nici o datorie, nimic , doar ca persoana x este razbunatoare pe nimicuri, ma obliga sa ma casatoresc cu cineva anume cu care eu nu vreau:D, si pt ca refuz ordinul:D, primesc amenintarile:D, oricum nu imi mai bat capul, nu are nici o chitanta sa arate ca mi-a dat banii
Interventie moderator:
Problema in discutie nu face obiectul acestei sectiuni, fapt pentru care "punem lacatul"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflare date despre un cont bancar din anul 2000 tomaioan tomaioan Buna ziua.Socrul meu a constituit in anul 2000 un depozit la banca si l-a trecut imputernicit pe cumnatul meu.Acesta din urma a scos toti banii din banca in ... (vezi toată discuția)
Imputernicitii avea dreptul sa retraga banii de contul tatalui meu decedat? cioatamircea cioatamircea Tatal meu a avut cont .La suma depusa a avut cum este normal imputernicit.Dupa decesul tatalui meu imputernicitii mai aveau dreptul sa scoata bani? Editat ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinerii de catre chirias alinu alinu Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, va rog. Am stat cu chirie intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu alti 2 prieteni aproximativ 3 ani. ... (vezi toată discuția)