Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

....
Problema este ca situatia noastra financiara a devanit un pic mai precara si nu imi permit sa platesc ratele pentru reparatia masinii iar firma tot taraganeaza cu verificarea.
Pot sa ma dea in judecata daca nu mai platesc? pot face ceva astfel incat sa ii oblig sa verifice piesa si masina?
 Mayev 
	    	Utilizator

Mayev 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Shyva17	                   

I 1 Buna ziua! Am avut acum recent o tamponare usoara fara victime cu masina firmei de distributie paine LT 35 ! Era ploaie torentiala ,terasament umed ... (vezi toată discuția)
	                    Shyva17	                   

I 1 Buna ziua! Am avut acum recent o tamponare usoara fara victime cu masina firmei de distributie paine LT 35 ! Era ploaie torentiala ,terasament umed ... (vezi toată discuția)

si.monette	                   

am lucrat la o firma de distributie timp de 3 luni, fara carte de munca. im momentul in care i-am anuntat ca as vrea sa considere ultima sapt ca fiind de ... (vezi toată discuția)
	                    si.monette	                   

am lucrat la o firma de distributie timp de 3 luni, fara carte de munca. im momentul in care i-am anuntat ca as vrea sa considere ultima sapt ca fiind de ... (vezi toată discuția)

gexgec	                   

Buna ziua,
La sfarsitul lunii iulie am avut un accident in care nu a fost nimeni in afara de mine si masina de firma pe care o conduceam ( in timpul ... (vezi toată discuția)
	                    gexgec	                   

Buna ziua,
La sfarsitul lunii iulie am avut un accident in care nu a fost nimeni in afara de mine si masina de firma pe care o conduceam ( in timpul ... (vezi toată discuția)