avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... acte pt recuperare timbru de mediu pt masina luata din ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

acte pt recuperare timbru de mediu pt masina luata din Romania

Buna. Am mai postat aceasta intrebare, dar nimeni nu a raspuns anul trecut. Stiti cumva ce acte sunt necesare pt instanta cand ceri inapoi timbrul de mediu platit pt o masina luata din ROmania?

Mie imi cer actele de rpovenienta din strainatate dar nimeni nu le are. Am luat masina de la o firma care acum e dizolvata , iar firma a luat-o de la reprezentata. nimeni nu are nimic. Ce sa fac?:((:((:((#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: capucino , utilizator 10:05, 23 Ianuarie 2017
:(((((((((( nimeni nu ma ajuta?
Formulati o cerere catre Serviciul de inmatriculari auto, unde a fost inmatriculata prima data masina in tara, inscris pe cartea de identitate a masinii, pentru eliberarea unei adeverinte care sa ateste provenienta anterioara a masinii din spatiul comunitar .
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Dan Cozma, Consilier juridic
suuuuper. multumesc mult! DOAMNE AJUTA-VA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto din 2009 dumitruovidiumihai2009 dumitruovidiumihai2009 Buna ziua.Am o intrebare.Se poate recupera o taxa auto platita in 2009 dar fara a mai avea nici un document care sa ateste ca masina a fost in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare temporara la fisc a unui autoturism adus din germania dorels dorels Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie ce acte imi sunt necesare inregistrarii temporare, la fisc, a unui autoturism adus din Germania. Cei de la fisc imi ... (vezi toată discuția)
Chitanta taxa auto Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)