avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna seara. As avea nevoie de un raspuns: Sunt angajata din data de 09.08.2016 la o firma. Pe data de 15.02.2017 imi termin perioada de preaviz. O sa primesc banii de pe concediul de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 26 Ianuarie 2017
La incetarea c.i.m., angajatorul are obligatia de a va compensa in bani zilele de CO neefectuate.

Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este obligat sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Stir Stir Buna ziua.As dori sa stiu daca in momentul incheierii cim cu primaria la care am lucrat ca si asistent personal pt persoana cu handicap pana. in 1 iulie 2019 ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit plata zilelor de concediu de odihna suplimentare ca si persoana cu dizabilitati? Melinda_Sz Melinda_Sz Maine urmeaza sa fac lichiderea la locul de munca si abia acum am aflat ca aveam dreptul la minim 3 zile de concediu de odihna suplimentar ca si persoana cu ... (vezi toată discuția)
Plata zile de concediu ramase DanielMarian DanielMarian Am tot citit pe forum, stiu cum se calculeaza suma pe zi, dar am alte cateva intrebari. Am 22 de zile de concediu ramase (17 normale + 5 de la ... (vezi toată discuția)