avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Examen traducator autorizat

Buna ziua,
Este necesar examenul la Ministerul Culturii daca am absolvit facultatea de limba si literatura straina?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:15, 12 Februarie 2017
Probabil ati gasit deja raspunsul insa va pot spune, in plus, ca, pentru obtinerea autorizatiei de la Ministerul Justitiei nu este nevoie de sustinerea vreunui examen, se achita o taxa judiciara, se constituie un dosar cu cererea si documentele solicitate si se depune la registratura.
In ceea ce priveste intrebarea dvs. raspunsul este da... de curand, este nevoie de promovarea celor 2 examene organizate de Ministerul Culturii dupa cum am detaliat si in linkul de mai jos, la o intrebare similara, certificatul de traducator fiind singurul document considerat valid pentru obtinerea autorizatiei de mai sus....
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2017
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii necesare pentru obþinerea atestatului de traducator mickey_mouse mickey_mouse imi poate spune cineva ce formalitati si unde anume pot merge ptr a face un curs de traducator oficial cu atestat pentru lb italiana???se poate face asta daca ... (vezi toată discuția)
Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)
Procedura necesarã pentru a deveni traducãtor autorizat terecote terecote Buna ziua ! Lucrez intr-o firma cu asociati italieni , vorbesc limba italiana foarte bine . De cateva ori pe an , am nevoie de un traducator autorizat , care ... (vezi toată discuția)