avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor incompatibilitate ANI
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

incompatibilitate ANI

Buna ziua

Nu sunt avocat, am nevoie de o parere.
Caz: medic sef clinica + asociat unic la SRL + administrator la acelasi SRL = incompatibilitate conform Legii 95 / 2006 republicata - Art.178(1) b) coroborat cu articolul 185 (15)

Intrebare: medic sef clinica + asociat unic la SRL fara a fi administrator (se numeste alt administrator la SRL) = incompatibilitate ???

Multumesc
Nu stiu daca am postat la forumul corect
Cel mai recent răspuns: craibun , utilizator 16:01, 27 Ianuarie 2017
De fapt raspunsul depinde de conditia de incompatibilitate si anume: "exercitarea oricărei activităţi sau oricărei alte funcţii de manager, inclusiv cele neremunerate" (Art.178(1) b) din legea 95/2006 republicata).
Ca si administrator exista clar incompatibilitate, problema este daca Asociat unic mai este incompatibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager spital si asociat unic si administrator srl ionescucarmen ionescucarmen Buna ziua. considerati incompatbila functia de manager se spital cu calitatea de asociat unic si administrator al unui srl? in conditiile in care firma nu are ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate bugcami bugcami As dori sa stiu daca functia de SEF DE SECTIE intr-un spital de stat este incompatibila cu exercitarea profesiei de medic intr-un cabinet privat, cabinet ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate? maiincolo maiincolo Sunt medic primar si sef de sectie la un spital universitar. Totodata,sunt si PFA proprietar al unul cabinet medical (nu societate) Intrebare: sunt ... (vezi toată discuția)