avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal de receptie lucrari agricole
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal de receptie lucrari agricole

Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca o societate isi lucreaza singura terenul arabil , mai este necesar intocmirea unui proces verbal de receptie lucrari agricole? Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: cata8 , utilizator 13:39, 30 Ianuarie 2017
Buna ziua.
Nu este necesara intocmirea unui astfel de proces verbal.
MULTUMESC, asa ma gandeam si eu, dar avem un control si asta ne cer. Cum sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)
Proces verbal la trerminarea lucrarilor cosmin8917 cosmin8917 Buna ziua! Imi puteti spune care este procedura pt. intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor, investitor fiind un SRL? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Intabulare anexa gospodărească - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)