avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control ANAF la societate radiata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control ANAF la societate radiata

Pe scurt, societatea la care am fost administrator a fost radiata de la R.C . in septembrie anul trecut, dar acum cateva zile la adresa fostului sediu social am primit o invitatie sa ma prezint la sediul din P-ta Presei Libere cu documente , facturi, etc... Cum ar trebui sa procedez in acest caz, avand in vedere ca repet societatea a fost radiata? Ce mai risc eu acum ca fost administrator al societatii respective in cazul in care m-as prezenta. Ce drepturi de control mai are ANAF-ul ,asupra unei societati comerciale radiate. Ce risc eu ca persoana fizica daca nu ma prezint?
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 22:53, 3 Februarie 2017
ANAF nu mai are niciun drept, doar organele de urmarire penala daca suspecteaza evaziune comisa de dvs. ca persoana fizica reprezentant al societatii mai pot intreprinde cercetari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control din partea anaf asupra unei societati radiate pantazi pantazi Salutare tuturor membrilor acestui forum. As dori sa va intreb daca este posibil ca anaf sa efectueze control fiscal asupra unei srl pt care s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Sediu social inexistent? TincaToniF90 TincaToniF90 Am dat in judecata fostul angajator pentru ca a depus declaratia / formular 210 (Fisa Fiscala) cu date incomplete si in loc de 11 luni de zile lucrate a ... (vezi toată discuția)
Control pfa eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am un pfa cu domeniu de activitate \"realizare de software la comandă\". Sediul l-am stabilit într-un imobil din zona rurală pe unde nu trec ... (vezi toată discuția)