avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu persoana cu handicap accentuat permanent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu persoana cu handicap accentuat permanent

buna seara ma numesc Gabriela si am o problema cu firma angajatoare in legatura cu salariul. In august anul trecut am fost chemata la interviu pentru angajare ,la momentul acela patroana oferindu-mi un salariu de 1300 lei net si bonuri de masa, La interviu am anuntat-o pe doamna ca eu am un cerificat de handicap si sunt scutita de impozit pe salariu.In momentul de fata am constatat ca de fapt doamna mi-a introdus impozitul ,(pe care eu trebuia sa mi-l primesc in plus de salariu negociat), in salariul negociat facandu-mi un salariu brut de 1550 lei. I-am adus la cunostinta ca s-a produs o greseala si mi-a spus ca imi da banii pe care i-am negociat ,dar in acei banii ,pe care sustine ca si-a respectat intelegerea ,de fapt intra si impozitul pe salariu. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat si cum sa procedez . Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2017
ContSters420552, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters420552 , utilizator 20:47, 2 Februarie 2017
Buna seara,
Primiti un salariu de 1300 lei net si bonuri de masa cat vi s-a promis? Daca , da nu trebuie sa va mai intereseze alte aspecte.
[
de ce nu? nu mi se pare normal,,, poate ca nu cunosc eu procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri incluse in salariul net de em de em Este legal ca salariul net sa fie format din bani + bonuri de masa? concret salariul de baza este 2600, ar rezulta un salariu net de 1550 lei. Din acesti 1550 ... (vezi toată discuția)
Se rețin bani din salariul meu pentru bonuri de masa Forța Forța Este legal ca din salariul pe care l-am negociat cu un an de zile în urmă să îmi oprească 310 Ron pentru bonuri de masa ? Adică ele nu se dau ca un fel ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza ioanarrr ioanarrr Buna seara, Pe fluturasul de salariu am trecut 1279 RON (salariu net pe care il voi lua maine), insa salariul meu de baza este 1300 RON. Este posibil sa ai ... (vezi toată discuția)