avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Ștergere cont consultant
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Ștergere cont consultant

Bună ziua. Vă rog frumos să îmi spuneți cum se poate șterge contul de consultant. Nu mai am timp pentru a sta pe internet și nu aș vrea să rămână un cont cu nota 2 disponibil online.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:25, 3 Februarie 2017
Adresati solicitarea dv prin mesagerie privata administratorul forumului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cum pot contacta administratorii de pe site ? krystal50 krystal50 am de sters doua mesaje expuse de mine. Deoarece problemele se afla deja pe rol, avocatii mi-au cerut sa le sterg . Am tot incercat, pana la urma am ... (vezi toată discuția)
Stergere intrebare postata pe forum avocatnet freeluz freeluz Buna ziua, Am postat o intrebare/topic si as dori sa o sterg, fara sa fie nevoie sa sterg/dezactivez contul. Cum procedez? Este vorba de subiectul deschis ... (vezi toată discuția)
Date personale facute publice so2ro so2ro Buna ziua, In urma cu cativa ani m-am inscris pe un forum, unde mi-am incarcat fotografia mea si adresa de email. Aceste date ale mele ( poza si adresa de ... (vezi toată discuția)