avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere autentificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere autentificat

In cazul incheierii contractului de inchiriere la un notar, e un act suficient ?
Cel mai recent răspuns: liliana.suciu , utilizator 18:59, 4 Februarie 2017

Modificarea domiciliului pe Cardul de Identitate, la adresa din Contractul de inchiriere
-incheiat cu autentificare la notar,
-eventual se poate anexa la Contractul de Inchiriere si o Anexa in cuprinsul careia sa se specifice acordul prppietarului de a ma lua in spatiu ,
-astfel modificarea domiciliului pe Cardul de Identitate, la adresa din Contractul de inchiriere se poate face fara alta Declaratie a propietarului la Politie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie carte identitate eugen82 eugen82 Va rog daca stie cineva care este legislatia ce reglementeaza evidenta populatiei - emiterea cartilor de identitate cu referire la cazul pe care vi-l prezint ... (vezi toată discuția)
Pot reface cartea de identitate prin prezenta gazduitorului?... Arianrod Arianrod După mai multi ani, am decis sa ma mut in Romania din strainatate. Avand doar pasaport de cetatean roman cu domiciliul in strainatate, trebuie sa reobtin ... (vezi toată discuția)
Domiciliu sau resedinta ? tibors tibors Va rog explicati pe intelesul tuturor ce inseamna : a - stabilirea adresei de domiciliu sau stabilirea adresei de resedinta ? b - daca iti stabilesti ... (vezi toată discuția)