avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nivel studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nivel studii

In domeniul relatiilor de munca-salarizare, (inafara de economist) pentru ce functie trebuie obligatoriu studii sperioare economice? Adica, daca ocup aceasta functie, sa se considere si vechime in specialitatea studiilor economice.
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
Elena Elena, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Elena Elena , Consultant resurse umane 21:17, 6 Februarie 2017
Vedeti COR grupa 2423 - Specialisti in domeniul resurselor umane si de personal
Da, asa am zis si eu! Dar cineva zice ca nu se considera vechime in domeniul economic pe o functie prevazuta cu studii superioare. Nu e abuz?
Practica uzitata pentru asa ceva este sa fiti incadrata ca economist, contabil sef , expert contabil etc.

Nu este corecta o astfel de abordare.

In opinia mea, daca legea mentioneaza "studii superioare" fara a face vreo distinctie de care, atunci perioada respectiva trebuie considerata vechime in specialitatea studiilor pe care persoanain cauza le-a absolvit.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)
Salarizare studii superioare gini gini BUNA ZIUA, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Sunt angajata intr-o institutie sanitara ca sef serviciu contabilitate cu delegatie(contabil IA).Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)