avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventie rutiera

In cat timp trebuie sa duc permisul la politie, dupa ce mi-a fost suspendat si mi s-a respins actiunea,fara sa fac apel ???
In termen de 30 de zile DE LA comunicarea hotararii sau 15 zile DE LA pronuntare ???
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Bogdan - Radu Ursu , Avocat 15:16, 16 Februarie 2017
În termen de 15 zile de la data pronunţării hotărârii judecătoreşti prin care instanţa a respins plângerea împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei conform art.118 alin. 4 din OUG 195 din 2002.Termenul de 15 zile începe să curgă de la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti.
Neprezentarea, în mod nejustificat, atrage majorarea cu 30 de zile a duratei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce.
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2017
Bogdan - Radu Ursu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de predare a permisului de conducere david mihaela david mihaela Buna seara! Pe data de 09.06.2015 am pierdut procesul in care am contestat procesul verbal. Am fost la politie si mi s-a spus ca-mi trebuie decizia si sa dau ... (vezi toată discuția)
Permis conducere suspendat 30 zile, de cand incepe perioada de suspendare? uciucubelu uciucubelu Pe 15 decembrie 2011 am pierdut procesul cu Politia Rutiera insemnand ca in termen de 15 zile sa predau permisul. Pana pe 30 decembrie nu l-am predat fapt ... (vezi toată discuția)
Amenda TEIOSANUADI TEIOSANUADI buna seara...am si eu o intrebare...mi sa retinut permisu .aveam..0,17 la fiola..si mi sa intocmit proces verbal..in care mia dat 18 milioane amenda si ... (vezi toată discuția)