avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot fi angajata la if-ul parintilor?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot fi angajata la if-ul parintilor?

Parintii mei au deschisa o IF, eu ca fiica a lor pot fi angajata de catre acestia? Si sub ce forma? (Contract de munca inregistrat la finante sau contract/conventie de colaborare- acesta mai trebuie inregistrat undeva?). Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: DGeorgiana17 , utilizator 17:11, 6 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns. Dar daca eu mi-as deschide un Pfa, as putea incheia cu If-ul lor un contract de colaborare? Si ar trebui inregistrat la finante?
Sau sub ce forme declarate si legale as putea obtine un venit ajutandu-i in activitatea lor? (Vanzare de flori/ florarie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

If tiganilaalina tiganilaalina o intreprindere familiara are dreptul la salariati? daca da, in baza carei legi? (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez la un pfa? ciupop ciupop Buna ziua, Sunt inginer de profesie ,lucrez cu carte de munca si as vrea sa ma angajez in paralel,ca secretara,2-4 ore pe zi , la un PFA .Ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Af sau srl? AngelaZ AngelaZ Buna ziua! Doresc sa infiintez un punct de vanzare de produse proaspat facute(crude,vegetariene) si alte produse in domeniu(super alimente,carti,produse ... (vezi toată discuția)