avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cod Rutier Drumuri Nepublice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cod Rutier Drumuri Nepublice

Buna ziua! Sotului meu i s-a luat ieri permisul pt neacordare de prioritate pe un drum care nu este public. Iesea din complexul rezidential in care locuim
si s-a intalnit tocmai cu masina politiei...Drumul nu este public, iar neacordarea asta de prioritate a fost abuziva....sincer
Intrebarea mea: se aplica acelasi cod rutier si pentru drumurile care nu sunt publice?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 17:06, 21 Februarie 2017
Cred ca permisul a fost luat corect, daca nu a acordat prioritate. Nu conteaza ideea de drum cu bariera vs drum fara. Cititi mai jos cum a decis instanta, ca sa va lamuriti cum va fi judecat, eventual, cazul:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis de conducere pentru neacordare de prioritate, cu pieton pe trecere ,,ascuns'' de o masina paciurca paciurca Buna seara, Rog sfatuiti-ma cum sa procedez ! Mi s-a retinut permisul pe 30 zile + bonus 4 puncte amenda pentru urmatoarea situatie: - strada cu sens unic ... (vezi toată discuția)
Accident drum privat serbanmoga serbanmoga Buna, Ma intereseaza ce lege se aplica ( actul normativ exact....) daca lovesti o persoana pe un drum privat. Drumul privat are o limita impusa de viteza ... (vezi toată discuția)
Schimbare limita de viteza pe strada secundara j_add j_add Buna ziua! Locuiesc pe o strada secundara, intr-o comuna si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute, ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a schimba ... (vezi toată discuția)