avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... citire contor individual de gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

citire contor individual de gaze

O cunostiinta de are contor individual gaze naturlae doreste sa stie ce consum are cum se calculeaza consum dar nu stie care cifre sunt care banuieste ca cele cu rosu de la capat sunt subunitati dar nu stie la unitati cat valoreaza una ca sa isi poata calcula factura.
O puteti ajuta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cipri28 , utilizator 16:24, 9 Octombrie 2017

Doamna, banuiesc ca am contribuit la modul de intelegere a modului cum se face citirea de catre dvs sau a cunostintei dvs. a contorului de gaze naturale.
V-am explicat ca in conditiile in care stiti exact cantitatea de gaze consumata, valoarea facturii exacta o puteti aprecia, doar asa, "in mare", nicidecum ca o valoare exacta - cred ca deja ati inteles.
Asta ar fi una.
A doua problema - Nu va faceti dvs. probleme de deranjul meu, altfel nu m-as fi "deranjat" sa raspund pe forum.

@grosuanatolie,

Ce tot vorbiti domnule, ce atac la persoana? Va credeam un om serios care mai "gusta" din cand in cand si cate o gluma.
Aveti liber sa sesizati pe cine doriti, insa cred ca sunteti un pic prea sensibil. Mai analizati ce ati scris dvs. si ce am raspuns eu si mai lasati chestiile acestea cu ...Dvs pe acest forum ce scop urmariti?... Serios!
In jur de 97 lei <- Pe acest forum nu se pot sterge postarile?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Cipri28, utilizator
alina_25 a scris:

sa uitat atenta pe contoar cat si pe veche factura pe cea veche avea index 432 si pe contuar e acum (diar cifrele negre desigur )492 cam cat inseamna asta in lei?
Multumesc!

In jur de 97 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se citeste corect un apometru? cristianapopa cristianapopa buna ziua! am o mare dilema ! cum se citeste corect un apometru?dc stie cineva cum il rog f.frumos sa-mi dea un raspuns ,si apoi o sa-i trimit toate datele ... (vezi toată discuția)
Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa stiu exact cat am de plata pe luna respectiva la apa calda-calcul matematic CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti si mie in detaliu cum pot sa-mi calculez cu pixul pe hartie(deci matematic,exact) cat avem de plata(suntem doua ... (vezi toată discuția)