avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... STAGIATURA AVOCAT
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

STAGIATURA AVOCAT

Ce faci daca iei examenul de admitere in barou si nu gasesti un avocat sa te ia in "custodie" fara bani !!!!
Cel mai recent răspuns: Luciana Guraliu-Macovei , Avocat 21:36, 22 Septembrie 2009
E simplu. Cauti mai departe. E greu de crezut ca i-ati intrebat pe toti si ca toti v-au cerut bani. :)
aia care nu cer bani doar le cari geanta, sa fim seriosi si realisti......
Amuzant. Ati incercat vreodata sa va angajati pe bune? Unii avocati nu cer bani. Cer sa stii cate ceva in facultate si mai cer sa poti face fata la munca de avocat.

Oricum, din pacate, vad ca ati pus oamenii deja in doua categorii: aia care cer bani (si la care merita) si aia care nu cer bani (si care nici macar nu trebuie intrebati).

Poate ca v-ar ajuta sa fiti mai orientata spre ce va doriti de la viata. ;) Ca asa, daca stiti finalul dinainte, trebuie sa fie plictisitor rau sa incercati sa faceti lucruri.

Multa bafta. :">
Cu siguranta,aveti dreptate....Inainte de sustinerea examenului de primire in profesia am mers sa discut cu un domn avocat despre situatia in care as lua examenul...daca e de acord sa incheie cu mine un contract de colaborare......si mi-a raspuns:"daca crezi ca esti pregatita pentru a intra in profesie,dupa ce iei examenul te prezinti la mine"....c u siguranta exista si oameni care inca mai apreciaza calitatea actului de justitie....daca intram in profesie doar pentru ca dorim sa castigam mai mult,"am ucis omul din start."....Ideea este urmatoarea....atat timp cat iti doresti sa faci lucrul asta si te crezi in lumea ta intr-o instanta de judecata,trebuie sa faci compromisuri,sa incerci si sa nu dai inapoi niciodata......asa ca...fruntea sus celor care au intrat in profesie dupa examenul finalizat in data de 13 septembrie....si bafta multa sa va dea Dumnezeu...eu inca mai astept rezultatele....si sper ca acestea sa fie pozitive.....intrarea in profesie ste ea mai mare dorinta a mea inca de pe vremea cand eram copil....si nu s-a schimbat desi....s-au vehiculat o serie intreaga de aberatii la adresa avocatilor....generatia tanara poate sa demonstreze ca justitia este realizata in mod egal pentru toti oamenii..."fara privilegii si fara discriminari".....bafta tuturor.....
Domnul Alin

Dvs cred ca va imaginati ca imi dau si cu parerea pe aici de plictiseala. Ceea ce am scris a fost experienta traita acum daca am avut eu ghinion asta e.

Alte discuții în legătură

Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu sa fiu avocat boonik boonik sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept\"ovidius\" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)