avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare auto, amortizat complet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare auto, amortizat complet

Buna ziua ,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca o microintrepridere poate sa vanda la ce pret doreste ( cat mai mic ) un auto CIELO amortizat complet.Fac mentiunea ca a intrat in firma in 1999 , dar anul fabricatiei (nu a fost nou cand l -a achizitionat firma .) a fost 1996.Se doreste vanzarea cu 500 sau 1000 lei.Valoarea de vanzare e mult sub valoarea de intrare .Vanzarea nu are loc catre un angajat sau asociatul firmei.
Multumesc ! !
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:28, 28 Februarie 2017
Nu are nicio relevanță valoarea de intrare. Nu puteți fi acuzat de bancrută sau evaziune. Probleme pot apărea doar la nivelul conducerii și/sau asociaților, deci ar fi doar probleme interne, ușor de rezolvat (competențe, suspiciuni, conflicte de interese, etc.).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare utilaje gabi1 gabi1 Buna seara, As dori sa stiu daca exista o modalitate de a casa utilaje uzate moral , dar care nu sunt amortizate integral.Va multumesc,o seara buna. (vezi toată discuția)
Contract firma. BlackT BlackT Ce se intampla in cazul in care fac un contract de servicii pe firma ta si tu esti angajat la firma mea ? Este legal ? (vezi toată discuția)
Colegi de forum, va provoc siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] am doua probleme pentru dumneavoastra 1. brevet de inventie intrat in patrimoniul societatii prin aport la capitalul social se vinde. as dori de la ... (vezi toată discuția)