avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie in cazul unui dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie in cazul unui dosar penal

Sotul meu este judecat pentru conducere sub influenta alcoolului.A primit 2 citatii pentru a se prezenta la proces dar noi fiind in strainatate nu s-a putut prezenta.ce se intampla daca nu se prezinta nici a treia oara?
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 23:56, 10 Martie 2017

[ link extern ]

Va rog studiați articolul 6

Cel mai important este sa faceți și analiza gramaticală la ceea ce citiți acolo .

Interpretarea cu dicționarul explicativ și legislativ este musai .
Domnule avocat ,

Care este diferența între persoana fizica și ființa vie umană ?

Acest soț călătorea in momentul respectiv pe moștenirea strămoșilor lui .

Nu conducea un autovehicol ....., camion , mașina , nu a fost in nici un scop comercial la momentul respectiv .

Părerea mea este ca ar trebui sa vedem realitatea înainte de a ne uita in oglinda și sa nu recunoaștem contractul CNP dacă nu am avut discernământ la o zi 2,3 după naștere .
Art 6 din cedo vizează dreptul la un proces echitabil și nu o imunitate a persoanei.
Dacă e legal citat și se sustrage de la judecata va fi condamnat în lipsa.
Și riscul de pedeapsa cu executare este foarte ridicat, fiind o regula.

Aici e un proces relativ simplu și care nu costa o avere.
Sa se complice și sa riște vor creste costurile de câteva ori dacă va fi condamnat cu executare deoarece procesul se complica mult și avocatul deja trebuie sa facă eforturi mult mai mari decât dacă procesul e relativ simplu și se poate rezolva fără probleme.
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu ați răspuns la prima întrebare .
Punctele a,b,c,d, e nu pot fi îndeplinite dacă inculpatul nu este prezent .

Fără supărare , dacă avocatul meu nu știe răspunsul la întrebarea rămasă fără răspuns aici pe forum , nu ar fi demn de consimțământul meu sa m-a apere .

Răspunsul trebuie sa fie simplu și sincer , dat spontan sa probeze cunoașterea legilor de baza ale umanității , care știute și cerute in instanța sunt aplicate .

Rog pe cineva de specialitate de pe acest forum sa ne lumineze cu răspunsul întrebării mele .

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal marcusel marcusel Buna ziua. Am o cunostiinta ce se afla in executarea pedepsei in cadrul penitenciarului, pedeapsa de executat este de 3 ani, inceperea pedepsei a fost facuta ... (vezi toată discuția)
Caz penal. ce riscă inculpatul care nu s-a prezentat de trei ori în instanță pentru că nu are bani pentru asistență juridică? Giulya13 Giulya13 Fratele meu are un proces caz penal si nu sa prezentat de 3 ori pentru ca nu are avocat nu poate plati avocat azi are proces iar si nu se poate prezenta. Se ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu-lamurire. JParice JParice Buna seara, am studiat un caz prezentat pe forum si nu am inteles un aspect. Este vorba de 3 persoane care se presupune ca au infaptuit un furt.Doi dintre ei ... (vezi toată discuția)