Sotul meu este judecat pentru conducere sub influenta alcoolului.A primit 2 citatii pentru a se prezenta la proces dar noi fiind in strainatate nu s-a putut prezenta.ce se intampla daca nu se prezinta nici a treia oara?
Care este diferența între persoana fizica și ființa vie umană ?
Acest soț călătorea in momentul respectiv pe moștenirea strămoșilor lui .
Nu conducea un autovehicol ....., camion , mașina , nu a fost in nici un scop comercial la momentul respectiv .
Părerea mea este ca ar trebui sa vedem realitatea înainte de a ne uita in oglinda și sa nu recunoaștem contractul CNP dacă nu am avut discernământ la o zi 2,3 după naștere .
Art 6 din cedo vizează dreptul la un proces echitabil și nu o imunitate a persoanei.
Dacă e legal citat și se sustrage de la judecata va fi condamnat în lipsa.
Și riscul de pedeapsa cu executare este foarte ridicat, fiind o regula.
Aici e un proces relativ simplu și care nu costa o avere.
Sa se complice și sa riște vor creste costurile de câteva ori dacă va fi condamnat cu executare deoarece procesul se complica mult și avocatul deja trebuie sa facă eforturi mult mai mari decât dacă procesul e relativ simplu și se poate rezolva fără probleme.
Punctele a,b,c,d, e nu pot fi îndeplinite dacă inculpatul nu este prezent .
Fără supărare , dacă avocatul meu nu știe răspunsul la întrebarea rămasă fără răspuns aici pe forum , nu ar fi demn de consimțământul meu sa m-a apere .
Răspunsul trebuie sa fie simplu și sincer , dat spontan sa probeze cunoașterea legilor de baza ale umanității , care știute și cerute in instanța sunt aplicate .
Rog pe cineva de specialitate de pe acest forum sa ne lumineze cu răspunsul întrebării mele .