Sotul meu este judecat pentru conducere sub influenta alcoolului.A primit 2 citatii pentru a se prezenta la proces dar noi fiind in strainatate nu s-a putut prezenta.ce se intampla daca nu se prezinta nici a treia oara?
Sunteti atat de pe dinafara incat ii induceti in eroare pe cei nestiutori.
Eu din 1994 ma ocup de ceea ce ziceti dvs. si va aflati intr-o eroare grosiera.Mai precis spus, de toate conventiile europene...si nu doar de una...
Cine va urmeaza sfatul ajunge la puscarie...
Domnule avocat LASCOSCHI , respect opinia dumneavoastra , daca sunteti amabil sa raspundeti la intrebarea mea , care o repet sa nu fiti nevoiti sa va intoarceti sa o cautati .
Care este diferența între persoana fizica și ființa vie umană ?
va rog veniti cu definitii pentru ambele situatii si trimiteri din inscrise legislative .
fara argumente si evidente , consider ca cine angajeaza pe cineva care nu cunoaste diferenta din intrebare risca sa ajunga la puscarie .
am mentionat si mai devreme , nimeni nu trebuie sa faca ce zic eu si nu am dat nici un sfat la nimeni , ii indrum pe cititori sa se documenteze .
sa nu se sperie daca vad numele lor pe o citatie ca ar fi ei cei citati .
daca dumneavoastra aceptati sa va recunoasteti persoana fictiva creeata de stat , asta nu inseamna ca toti trebuie sa facem acelasi lucru .