avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie in cazul unui dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie in cazul unui dosar penal

Sotul meu este judecat pentru conducere sub influenta alcoolului.A primit 2 citatii pentru a se prezenta la proces dar noi fiind in strainatate nu s-a putut prezenta.ce se intampla daca nu se prezinta nici a treia oara?
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 23:56, 10 Martie 2017
Sunteti atat de pe dinafara incat ii induceti in eroare pe cei nestiutori.
Eu din 1994 ma ocup de ceea ce ziceti dvs. si va aflati intr-o eroare grosiera.Mai precis spus, de toate conventiile europene...si nu doar de una...
Cine va urmeaza sfatul ajunge la puscarie...
Domnule avocat LASCOSCHI , respect opinia dumneavoastra , daca sunteti amabil sa raspundeti la intrebarea mea , care o repet sa nu fiti nevoiti sa va intoarceti sa o cautati .

Care este diferența între persoana fizica și ființa vie umană ?

va rog veniti cu definitii pentru ambele situatii si trimiteri din inscrise legislative .

fara argumente si evidente , consider ca cine angajeaza pe cineva care nu cunoaste diferenta din intrebare risca sa ajunga la puscarie .

am mentionat si mai devreme , nimeni nu trebuie sa faca ce zic eu si nu am dat nici un sfat la nimeni , ii indrum pe cititori sa se documenteze .

sa nu se sperie daca vad numele lor pe o citatie ca ar fi ei cei citati .

daca dumneavoastra aceptati sa va recunoasteti persoana fictiva creeata de stat , asta nu inseamna ca toti trebuie sa facem acelasi lucru .
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2017
florin anghel, utilizator
Eu sunt eu pe urma ce legatura au cele discutate de dvs cu subiectul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal marcusel marcusel Buna ziua. Am o cunostiinta ce se afla in executarea pedepsei in cadrul penitenciarului, pedeapsa de executat este de 3 ani, inceperea pedepsei a fost facuta ... (vezi toată discuția)
Caz penal. ce riscă inculpatul care nu s-a prezentat de trei ori în instanță pentru că nu are bani pentru asistență juridică? Giulya13 Giulya13 Fratele meu are un proces caz penal si nu sa prezentat de 3 ori pentru ca nu are avocat nu poate plati avocat azi are proces iar si nu se poate prezenta. Se ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu-lamurire. JParice JParice Buna seara, am studiat un caz prezentat pe forum si nu am inteles un aspect. Este vorba de 3 persoane care se presupune ca au infaptuit un furt.Doi dintre ei ... (vezi toată discuția)