Buna ziua, vreau sa va intreb daca trebuie obtinuta autorizatie de protectie la incendiu pentru un apartament in bloc de locuinte de 90 mp, inscris in cartea funciara ca spatiu comercial in urma unei autorizatii de construire prin care am adugat intrare din exterior.Multumesc
Am inteles acum punctul dumneavoastra de vedere. In cazul acesta tot raman cu 2 intrebari:
1. Am interpretat corect sau nu acel punct din hotararea de guvern? Cei 200mp se refera doar la spatiul meu sau la suma nivelurilor blocului de locuinte in care se afla spatiul ?
2. Ceea ce spuneti dumneavoastra presupune existenta unor metode sau proceduri altele in afara legii de care discutam. Imi puteti da o referinta/ un link ceva sa studiez si eu ce considera inspectorul isu?
Sunt proceduri/ instructiuni interne ale ISU care nu sunt publice.
Referitor la cei 200 mp, raspunsul este dat tot de situatia din teren, tinand cont de aspectele mentionate in primul meu mesaj si in plus activitatile pe care le desfasurati in spatiul dvs., respectiv influenta acestor activitati asupra activitatilor desfasurate in restului locatiei.
Aviz isu
cristian A.
Buna ziua. Am inchiriat un spatiu de 30mp pentru un cabinet de intretinere corporala , intr-o cladire p+2,in care cladire,la parter,exista un magazin care ... (vezi toată discuția)