avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs destinat comercializarii pe o alta piata decat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs destinat comercializarii pe o alta piata decat cea europeana

Buna ziua,
doresc sa stiu daca as putea sa fac o reclamatie la Protectia Consumatorului pentru ca mi-a fost vandut un telefon care nu era destinat comercializarii pe piata europeana, nefiind informata de acest lucru.
Este un telefon care s-a stricat cand nu eram in tara. Din cauza ca era un produs destinat pietii asiatice, nu a putut fi reparat in Anglia unde nu aveau piese de schimb. In Romania am incercat in 3 service-uri si nu se gasesc piese de schimb.
Iar firma care l-a comercializat (firma cunoscuta) imi cere pentru reparatie pretul unui telefon nou.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: savu.ioana , utilizator 18:15, 15 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs nedestinat comercializarii m_ter m_ter Buna ziua! Este normal sa gasesc intr-un hipermarket la raft produse care sunt inscriptionate ca nu ar fi destinate comercializarii pe care sa le platesc? ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda garantia in cazul unor produse defecte si inlocuite, dupa vanzare tartareanum tartareanum Buna ziua am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea problema: -in data 01.noiembrie.2010 am achizitionat un telefon mobil cu o perioada de garantie de ... (vezi toată discuția)
Lege privind garantiile candyman19_2003 candyman19_2003 Buna ziua. Lucrez in retail si as vrea sa lamuresc cateva neclaritati pe care le am legat de legea 449/2003, lege care se refera la acordarea ... (vezi toată discuția)