avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre legea salarizarii la bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre legea salarizarii la bugetari

Buna ziua lucrez intro institutie de stat .
La o discutie cu sefi mai mari mi sa spus ca nu pot sa-mi mareasca salariu din motive ca nu le permite legea salarizari mai mult decit salariu minim pe economie.
Cum as putea obtine o marire de salariu cu noua lege si ce articol as putea arata ca sai conving de marire.
Cel mai recent răspuns: virginicadoinaoprea , utilizator 09:59, 21 Martie 2017
Buna diminta eu nu ma refeream la salariu ci la functia care a detinuto inainte de esire la pensie si acum cind sa reangajat este pe aceiasi functie este normal ?
Este normal, intrucat legea nu-i interzice angajarea pe aceeasi functie detinuta anterior pensionarii.
Iertati-ma ca va intreb, dar care majorare de 20% la 1 februarie 2017? OUG 2/2017 se refera la autoritatile publice locale, dar domnul nu precizeaza daca e incadrat la o asemenea institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere salariu administratia publica caminick caminick Am inteles ca vor creste salariile in administratia publica locala. Daca eu am 1294 salariu de baza, cresterea de 20% se aplica la acest salariu sau la 1450 ... (vezi toată discuția)
Stimulent sau nu ioana73 ioana73 Am si eu o intrebare pt Kyandra daca poate sa mi raspunda si vede mesajul, sunt functionar public cls I plecând de la încadrarea de 1624lei, in 2010 luam 15 ... (vezi toată discuția)
Mod majorare salariu minim brut liliana111 liliana111 Buna ziua. Ca urmare a H.G. nr. 1/2017 prin care se majoreaza salariul minim brut incepand cu 01.februarie 2017, de la 1250 la 1450 si, potrivit O.U.G. nr. ... (vezi toată discuția)