1. Stiu ca este incredibil, dar s-a ajuns si pana aici. Este normal ca un chirias sa plateasca becul in cazul in care se arde sau ar trebui ca proprietarul sa plateasca ?
2. Daca raspunsul este ca doar chiriasul plateste becul, atunci cum se va calcula pretul platit de chirias la un bec led care scrie ca are durata de viata 20.000 ore la pret de 25 RON la magazin ? Un chirias doarme sa zicem 8 ore si sta la serviciu 8 ore, deci dintr-o zi intreaga de 24 ore, ar putea sa foloseasca un bec maxim 8 ore. Daca acel chirias sta 1 an de zile, ar insemna ca el foloseste in total 2920 ore, adica reprezinta 15 % din durata de viata a becului. Deci pretul final platit de chirias pt 1 an de folosire a becurilor(adica 2920 ore) ar fi de 25 RON *15%= 3.75 RON. As dori sa stiu daca este bine cum am gandit.
cyan
Moderator 7din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Sa nu uitați sa il montati la loc pe cel ars, sa nu se supere proprietarul pentru ca i-ați furat din bunuri!
~ Conținut șters la cerere ~
lili_l19
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Toate consumabilele se platesc de catre chirias. Poate aveti pretentia ca proprietarul sa va cumpere si hartia igienica de la toaleta, eventual sa plateasca si electricitatea, gazul, etc. ca doar sunt pe numele proprietarului si na, chiriasul nu se foloseste de ele. Subiectul asta este atat de aberant ca nu pot spune decat fereasca sfantul de asa chiriasi ca dvs.
Si va recomand sa abandonati subiectul. Cred ca sunt destule persoane care v-au demonstrat ca nu aveti dreptate.