avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl-declaratii de depus pt. societate fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl-declaratii de depus pt. societate fara activitate

Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc:
1. pentru o societate comerciala fara activitate infiintata anul trecut, purtatoare de tva (nu are activitatea suspendata) ce declaratii trebuie depuse? in ce termene? trebuie depuse si la Finante si la Registru?
2. pot merge cu dosarul la Reg Com pentru suspendare chiar daca nu are toate declaratiile depuse( nu sunt actele in regula)? (pt ca nu am fost in tara am neglijat depunerea lor iar procedurile chiar ma depasesc)
3.daca exista autorizatii pentru un punct de lucru inregistrat la Reg Com ce trebuie facut in plus? (am inchiriat un spatiu in dec. anul trecut cu ideea de a deschide magazin alimentar, intre timp am renuntat si la idee si la spatiu).
4.pot obtine de la Finante o situatie cu ce s-a depus si ce nu? mai pot depune acum chiar daca e tardiv?
Va multumesc! Si imi cer scuze daca repet ceva ce s-a mai discutat in forum, am cautat, dar am gasit doar bucatele din ce as vrea si ar trebui sa stiu.
Cel mai recent răspuns: MARIANA TRUFIN , Consilier juridic 15:37, 17 Septembrie 2009
Pai atunci mergeti la Finante, vedeti ce aveti de platit (in baza unei fise fiscale), platiti restantele si apoi solicitati dizolvarea societatii si radierea acesteia de la O.N.R.C. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imp. forfetar crea crea Firma are activitatea suspendata din data de 14.12.2006 pana 13.12.2009 Am anuntat ANAF-ul judetean , prin depunerea unei copii dupa Hotararea AGA.( ca nici ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate cu datorii nedeclarate biaioana biaioana Buna ziua, In cazul unei soc com cu un singur asociat procedura de dizolvare pare a fi simpla, se completeaza o cerere, se duce un certificat fiscal de la Adm ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)