avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini cu ferma de vaci
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini cu ferma de vaci

Buna seara,locuiesc in orasul Ciacova(30 km de Timisoara jud Timisoara)vecinii mei au accesat fonduri europene ("Micul fermier" sau ceva de genul asta) in urma cu 5 ani.Detin peste 30 de vaci care dau lapte si nu stiu cati vitei,porci si vreo 50 de oi,tot gunoiul il depoziteaza in in gradina.Vara mirosul este de nedescris,nu poti aerisi casa si nici nu poti sta afara la aer curat pentru ca nu este aer curat.Am facut anul trecut in luna septembrie plangere la Garda Nationala de Mediu,acestia au venit in control,si le-au dat termen 2 luni sa care tot gunoiul si sa se nute cu ferma.Au trecut aproape 5 luni,cei de la Garda de Mediu nu au mai venit in control si ei sunt tot aici.Vreau sa va intreb:nu au nevoie de acordul vecinilor pentru a detine o astfel de ferma,daca nu,ce trebuie sa fac sa nu mai trebuiasca sa suport mirosul de balegar?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:13, 17 Martie 2017
Sesizati inca o data GM, primaria locala, Directia de sanatate publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin la tara care creste peste 15 vaci netia netia Buna dimineata Va rog ajutati-ma , nu stiu unde sa ma adresez si anume am o casuta de vacanta la tara - o mostenire de la parintii mei care au decedat - dar ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor in interiorul satului Nicoleta20171102 Nicoleta20171102 Buna ziua sunt si eu intr_o situatie asemanatoare in satul in care m-am mutat toti vecini au animale: vecinul din dreapta are vreo 80 de capre si oi plus ... (vezi toată discuția)
Cresterea oilor si a porcilor in mijlocul satului vale2004 vale2004 buna ziua,sunt casatorita si am doi copii ,in mijlocul satului avem un vecin care detine multe animale printre care oi,porci ,vaci,etc..etc ...vreau sa va spun ... (vezi toată discuția)