Bună ziua!
Am o datorie la o banca de 6000E.
Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare silita de la un executor. Se poate prescrie datoria având în vedere ca au trecut 7 ani de când nu am plătit nimic? Se poate ataca decizia de executarea silita cu prescrierea datoriei înainte de poprirea salariului? Pot sa atac decizia la vreun for European? Mulțumesc frumos.
Ca sa mai lungiti termenul puteti trimite o contestatie la executare intai executorului termen tot 15 sau 14 zile zile prin care solicitati prescriptia dar eu va recomand sa consultati un avocat sa mearga urgent la Judecatorie sa va vada Dosarul. Daca executorul a fost schimbat pe parcurs eu zic ca aveti sanse. pentru ca un executor are termen doar 6 luni ptr recuperarea creantei dupa care. trebuie sa depuna o noua cerere de execure. Daca n a facut o salutare datoria este prescrisa,ideea este cind s a facut primul dosar,pe urma daca nu aveti cu Banca un contract de cesiune si v a vindut datoria iar Banca nu v a comunicat in termen de 10 zile ca v a vindut creanta datoria se prescrie .Nu mai aminati ca astia va pun poprire pe cont ,imobile etc si de datorie nu scapati.