Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... in ce conditii elibereaza primaria o adeverinta APIA ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

in ce conditii elibereaza primaria o adeverinta APIA ?

in ce conditii elibereaza primaria o adeverinta APIA ?ce trebuie sa indeplineasca contribuabilul pentru a putea beneficia de eliberarea adeverintei de apia ?dupa ce lege se elibereaza adeverinta de APIA ?sunt necesare acte de proprietate pentru a se elibera adeverinta sau se merge declarativ pe propria raspundere ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 23 Martie 2017
Conform art. 36 alin. (5) din Regulamentul (UE) nr. 1307/2013, suprafaţa pentru care fermierii solicită plăţi directe trebuie să fie la dispoziţia acestora.

Asadar, fermierul trebuie să prezinte la depunerea cererii unice de plată sau a modificărilor aduse acesteia documentele necesare care dovedesc utilizarea terenului agricol, inclusiv a terenurilor care conţin zone de interes ecologic, precum şi a animalelor.

Detalii : [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pndr: ultima sesiune de depunere a proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin masura 112 Daniela Bolog Daniela Bolog 06 iunie 2012 Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a deschis la 1 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor ... (vezi toată discuția)
Azi se dã startul depunerii cererilor de subvenție pe suprafațã! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând de azi, 3 martie 2014 și până pe 15 mai inclusiv, fermierii români pot depune cererile de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2014, ... (vezi toată discuția)
Fermier activ - definitie attilajoos attilajoos Buna ziua, Ne poate lamuri cineva ce inseamna \"fermier activ\" - persoana fizica? Adica ce conditii trebuie sa indeplinesc ... text de lege am gasit, dar ... (vezi toată discuția)