avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire Permis

În baza art. 337 cod penal; Condamnă la 2 ani închisoare pe inculpatul GEORGE REMUS, fără antecedente penale; În baza art.67 alin.1 Cod penal; Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a, b şi i Cod penal, respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 3 ani de la rămanerea definitivă a hotărarii de condamnare; În baza art.65 alin.1 şi 3 Cod penal; Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a, b şi i Cod penal, a căror exercitare a fost interzisă de instanţă ca pedeapsă complementară, pedeapsă accesorie ce se execută din momentul rămanerii definitive a hotărarii de condamnare şi pană cand pedeapsa principală privativă de libertate a fost executată sau considerată ca executată; În baza art. 91Cod penal; DISPUNE suspendarea executării pedepsei sub supraveghere; În baza art. 92 alin. 2 cod penal; Stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani, de la data rămanerii definitive a hotărarii; În baza art. 93 alin.1 Cod penal; Obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Valcea la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului d
Intrebarea Este Pot Sa ma prezint La examen ?dupa un an de la ramanerea definitiva?
Evident ca nu, daca prin pedeapsa complementara vi s-a interzis dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 3 ani de la rămanerea definitivă a hotărarii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand si cum imi recapat dreptul de a conduce in romania avand ... Ovi1993 Ovi1993 Cand si cum imi recapat dreptul de a conduce in Romania avand in vedere ca permisul il aveam de UK si ei l.au trimes acasa ? eu conduc in Marea Britanie ... (vezi toată discuția)
Cum va înceta contractul de munca ? oanaportar oanaportar Vă rugăm să ne ajutați cu un răspuns : - un condamnat cu închisoare pentru delapidare și alte masuri complementare, al cărui Contract de munca i-a ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca-anulare permis? nicksson67 nicksson67 Buna ziua, am primit aceasta sentinta in urma infractiunii de conducere cu permisul suspendat si refuz de recoltare probe biologice. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)