avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce procent din suprafata am voie sa construiesc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce procent din suprafata am voie sa construiesc

detin un teren de 800 mp cumparat pe firma si doresc sa imi ridic un depozit. in comuna respectiva o persoana fizica isi poate construi o casa pe maxim 40% din suprafata terenului. aceasta regula se impune si SRL urilor?
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 23:51, 29 Martie 2017
Buna seara!

Cel mai bine solicitati un certificat de urbanism pentru informare de la primarie, ca sa vedeti ce si cat aveti voie sa construiti pe terenul respectiv.
Daca POT-ul e 40% se aplica tuturor, indiferent daca e PF sau SRL. Daca este o zona de locuinte, verificati sa aveti permisiunea de a construi un depozit...

Numai de bine!
N.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa construiesc pe acest teren ? scarabeul1984 scarabeul1984 Buna ziua, Nu am avut inca timp sa ajung la primarie sa incep demersul pentru actele de impartire a terenului. O sa intru in posesia unui teren intravilan de ... (vezi toată discuția)
Pot construi o casa pe un teren de 29 metri patrati in bucuresti? SimonAsparagus SimonAsparagus Am un teren in Bucuresti care are dimensiunea de 29 metri patrati. Pot sa construiesc o casa pe el? Adica o sufragerie jos la parter si un dormitor la un etaj ... (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)