avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... competenta judecata ordonanta de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

competenta judecata ordonanta de plata

este tribunalul competent sa judece o cerere de emitere a unei ordonante de plata in valoare de peste 300.000 lei?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:39, 2 Aprilie 2017
Art. 1028 Cod Procedura Civila. Competenta de a solutiona revine judecatoriei.
Nu cumva ce mi-ati raspuns este pentru Procedura cu privire la cererile de valoare redusă?
Competenta materiala(care este absoluta)revine tribunalului conform art.1016 NCPC raportat la art.95 NCPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de actiune pot formula si unde trebuie depusa cererea? glo glo Am un debitor din Grecia. Pot face cerere valoare redusa, ordonanta de plata sau ce fel de actiune ? Unde trebuie depusa ? La ce instanta si cum se ... (vezi toată discuția)
Judecatorie -dosar conf oug 119/2007 turkn turkn Doresc sa depun o cererea de emitere a ordonanței de plată formulată împotriva unei societati comerciale conf OUG 119/2007.Stiu ca trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Competenta judecatorie - contencios administrativ si fiscal andreea.d andreea.d Buna ziua. Am o nelamurire in legatura cu competenta judecatoriei de a judeca PE FOND un proces pe contencios administrativ si fiscal. Obiectul este ... (vezi toată discuția)